Вход
Latest topics
Top posters
Алис Денвърс (1038) | ||||
Lissa Dragomir (967) | ||||
Joanne Baldwin (890) | ||||
Матеас Аластор (602) | ||||
Раян Шелски (545) | ||||
Деймън Салватор (304) | ||||
Никол Уилямс (290) | ||||
Майкъл Глас (248) | ||||
Арина Ивашков (76) | ||||
Catcher Block (59) |
Странното дърво:
5 posters
Страница 3 от 3
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Странното дърво:
Раян прие предложението ми за разходка и дори ми помогна да сляза.
- Благодаря.- кимнах му леко с глава, хващайки ръката му. Щях да се справя и сама, но щеше да е грубо да му кажа, че не искам помощта му.
- М...не знам. Ти избери.- огледах се наоколо. Тук имаше цяла градина. Можехме да вървим някъде тук или...Друго място. В момента идеите ми за подходящи места за разходка се свеждаха предимно за извън кампуса.
- Благодаря.- кимнах му леко с глава, хващайки ръката му. Щях да се справя и сама, но щеше да е грубо да му кажа, че не искам помощта му.
- М...не знам. Ти избери.- огледах се наоколо. Тук имаше цяла градина. Можехме да вървим някъде тук или...Друго място. В момента идеите ми за подходящи места за разходка се свеждаха предимно за извън кампуса.
Lissa Dragomir- Морой с елемента дух
- Брой мнения : 967
Re: Странното дърво:
Замислих се за момент.
-Какво ще кажеш да идем до езерото? Това е едно от любимите ми места. - Не исках да и натрапвам мнението си, но след като каза аз да избера беше редно да предложа нещо. Загледах се в нея за миг. Слънцето се отразяваше в косата и и я някаше да блести като течно, бяло злато... Определено това бе момичето с най-красивата коса, която бях виждал...
-Какво ще кажеш да идем до езерото? Това е едно от любимите ми места. - Не исках да и натрапвам мнението си, но след като каза аз да избера беше редно да предложа нещо. Загледах се в нея за миг. Слънцето се отразяваше в косата и и я някаше да блести като течно, бяло злато... Определено това бе момичето с най-красивата коса, която бях виждал...
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Страница 3 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Яну 30, 2014 5:53 am by Катерина Петрова
» Стаята на Лиса Драгомир
Пет Яну 24, 2014 2:30 am by Раян Шелски
» Герои на мороите
Сря Апр 24, 2013 3:41 pm by vamp_girl_emily
» Стаята на Раян (18+)
Сря Авг 01, 2012 3:58 pm by Lissa Dragomir
» Порутиният пост: