Вход
Latest topics
Top posters
Алис Денвърс (1038) | ||||
Lissa Dragomir (967) | ||||
Joanne Baldwin (890) | ||||
Матеас Аластор (602) | ||||
Раян Шелски (545) | ||||
Деймън Салватор (304) | ||||
Никол Уилямс (290) | ||||
Майкъл Глас (248) | ||||
Арина Ивашков (76) | ||||
Catcher Block (59) |
Старата барака
2 posters
Страница 1 от 1
Старата барака
В гората около кампуса беше забита и една малка порутена барака, която преди е била използвана за наблюдателен пунтк, защото от там се вижда цялата Академия. Но сега мястото се ползва само от криещите се ученици.
Joanne Baldwin- Admin
- Брой мнения : 890
Re: Старата барака
Ако не обезвредиш бомбата,Лос Анджелис ще се превърне в подводна атракция!
Кой знае защо само това се въртеше в иначе неподредената ми глава.Да, цитатът от "Ангелите на Чарли" не само бе пробил черепната ми кутия, ами си бе настанил удобно там, смеейки се злобно.
Ако не обезвредиш бомбата, ако не обезвредиш бомбата..
Така ставаше щом заспивах на някой филм.Миналата вечер се бях прибрала толкова скапана от тренировки, че не обърнах никакво внимание на Камерън Диаз, правеща салта по екрана...Ала явно някаква част от съзнанието ми, въпреки всичко бе останала будна...и попила именно тази реплика.
И въпреки огромна доза кафе и цял час със слушалки в ушите, моя милост отказа да забрави глупавата реплика.Точно това ме накара да се зимасля върху качествено спасение...И какво по-добро от чист въздух и разходка?Е, вярно, имах часове..Но аз и преди не уважавах особено много ученето, така че нищо не ме спираше да пообходя местността.Чифт дънки и светлосиня тениска.Вече бях напълно готова да се помоткам безцелно.
Добре..Защо трябваше да вали точно сега?! Явно съдбата бе щракнала с дългите си пръсти и бе заповядала денят ми да е ужасен..Иначе защо ще вали?
Докато изпращах цял куп нецензурирани закани към гореспоменатата съдба, успях да се блъсна в нещо...
-Ох..-успях да кажа само
Кой знае защо само това се въртеше в иначе неподредената ми глава.Да, цитатът от "Ангелите на Чарли" не само бе пробил черепната ми кутия, ами си бе настанил удобно там, смеейки се злобно.
Ако не обезвредиш бомбата, ако не обезвредиш бомбата..
Така ставаше щом заспивах на някой филм.Миналата вечер се бях прибрала толкова скапана от тренировки, че не обърнах никакво внимание на Камерън Диаз, правеща салта по екрана...Ала явно някаква част от съзнанието ми, въпреки всичко бе останала будна...и попила именно тази реплика.
И въпреки огромна доза кафе и цял час със слушалки в ушите, моя милост отказа да забрави глупавата реплика.Точно това ме накара да се зимасля върху качествено спасение...И какво по-добро от чист въздух и разходка?Е, вярно, имах часове..Но аз и преди не уважавах особено много ученето, така че нищо не ме спираше да пообходя местността.Чифт дънки и светлосиня тениска.Вече бях напълно готова да се помоткам безцелно.
Добре..Защо трябваше да вали точно сега?! Явно съдбата бе щракнала с дългите си пръсти и бе заповядала денят ми да е ужасен..Иначе защо ще вали?
Докато изпращах цял куп нецензурирани закани към гореспоменатата съдба, успях да се блъсна в нещо...
-Ох..-успях да кажа само
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Яну 30, 2014 5:53 am by Катерина Петрова
» Стаята на Лиса Драгомир
Пет Яну 24, 2014 2:30 am by Раян Шелски
» Герои на мороите
Сря Апр 24, 2013 3:41 pm by vamp_girl_emily
» Стаята на Раян (18+)
Сря Авг 01, 2012 3:58 pm by Lissa Dragomir
» Порутиният пост: